Työpajat

NYT MYÖS EPASSIN LIIKUNTAPUOLI KÄY MAKSUVÄLINEENÄ!
**********************************************************************************************************************************************************

TREn alkeiskurssi 17. ja 18.6.2023 klo 11-13. Pääset yhden viikonlopun aikana perehtymään syvällisesti menetelmään ja voit sen jälkeen harjoittaa sitä itsenäisesti kotona. Ilmoittautuminen sähköpostitse treturku@gmail.com. Lisätietoja linkin takaa tai sähköpostitse: https://fb.me/e/14sYV7jmA


 ********************************************************************************************************************************************************** 

TRE Turku järjestää omatoimisia työpajoja ryhmille noin kerran kuukaudessa. Löydät TRE Turun ajankohtaiset tapahtuman Facebookista TRETurku sekä Ihmemaa Valmennus. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse ja tiedustella kursseista!

Lisäksi minut voi kutsua pitämään erilaajuisia työpajoja ja kursseja erilaisiin yhteisöihin, työpaikalle sekä tapahtumiin. Myös yksityisohjaus on mahdollista. Klikkaa hinnastosta lisätietoja.


Lisätietoa työpajoista

TRE ALKEISRYHMÄT

Olet tervetullut alkeiskurssille, jos TRE on sinulle uusi juttu tai jos olet jo jonkin aikaa tärissyt, mutta kaipaat ryhmässä tekemistä ja ohjaajan tukea.

Alkeiskurssi sisältää kaksi pääsääntöisesti aina kaksi työpajaa, jolloin käydään läpi TREn teoriaa, tapoja täristä turvallisesti ja tehdään kaksi tärinätuokiota/työpaja. Ensimmäinen työpaja on noin 2h mittainen ja toinen noin 1,5h.

Alkeet-kurssi 95€, sis. 2 harjoituskertaa.

Ryhmään otetaan enintään 8 henkilöä, jotta jokainen saa yksilöllistä ohjausta kurssin aikana.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostitse: treturku@gmail.com. Järjestän alkeiskursseja myös toiveesta, joten ole rohkeasti yhteydessä.


Ilmoittautuminen alkeiskurssille on aina sitova eikä kurssimaksuja palauteta.

Kurssi maksetaan ennen ensimmäistä tapaamista.


Ennakkovaatimukset alkeiskurssille:
Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/-diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. TRE:n aloittamista ei suositella raskaana oleville. Jos olet epävarma oman sairautesi suhteen, juttele lääkärisi kanssa ennen aloittamista. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Jos et ole varma, voitko osallistua, ota rohkeasti yhteyttä!TRE-JATKOTASON TYÖPAJAT


Jatkoryhmän työpajat on suunnattu sinulle, joka olet jo jonkin aikaa tärissyt tai olet käynyt TRE Alkeiskurssin. Ryhmässä TRE-prosessi etenee usein uusille urille kotiharjoitteluun verrattuna. Ryhmässä harjoittelu on useimmiten myös voimakkaampaa ja toisaalta turvallisempaa. Jatkokurssilla voit lisäksi saada ohjaajan tukea harjoitteluun, mikäli prosessi tuntuu olevan jumissa. Ryhmässä tai ohjaajan tuella harjoittelua suositellaan TRE:tä harjoittavalle muutaman kuukauden välein.

Ohjaaja voi jatkokurssilla tarpeen mukaan tehdä kevyitä interventioita, jotka tukevat prosessin etenemistä. Interventioita suositellaan erityisesti, jos tärinäprosessi on ollut jumiutunut monotonisesti toistuvaan liikkeeseen yli 2 viikon ajan ihmisellä, joka on harjoittanut tärinää yli 3kk ajan säännöllisesti.

Katso facebookista tulevat tärinätyöpajat tai tiedustele sähköpostitse. Järjestän työpajoja myös toiveesta.
treturku@gmail.com.

Maksu ilmoittautumisen yhteydessä.


Osallistujien kokemuksia

"Itselleni tuli jo kurssin aikana turvallinen olo itsenäisen tärinän kanssa ja olen jatkanut tärinää kotona. Se on auttanut sekä kehon että mielen jumeihin."

"Olin yllättynyt siitä miten paljon minun täriseminen muuttui ja kehittyi niin lyhyessä ajassa. Sain kurssin kautta hyvän kokemuksen ryhmässä tärisemisestä."

"Jos on ollut stressiä tai jännitystä niin se purkautuu tärinänä eikä muodostu mentaaliseksi ahdistukseksi. Yhteys omaan kehoon on paljon tiiviimpi."

"Olen oppinut paljon vireystiloista, niiden merkityksestä omassa arjessa ja myös miten säädellä omaa vireystilaa ja omia prosesseja. Olen paljon rennompi nykyään. Tunnistan ylivireyden itsessäni ja muissa ja osaan rauhoittaa sitä."

"Olen saanut pikkuhiljaa purettua leikkauksista johtuvia kehollisia traumoja jotka on näkynyt kehossa jännitystilana."

"TRE on tuonut myötätuntoa itselleni kehoani kohtaan ja stressin ja jännitystilojen helpottamista. "

"TRE-menetelmä on auttanut kehon jumien avaamiseen ja väsyneiden jalkojen virkistämiseen. Kurssin aikana tärinä toi käsiteltäväkseni myös mielen jumeja. Lisäksi tärinä on auttanut voimakkaiden tunteiden purkamisessa. Puolen tunnin itkemisen sijaan olen voinut täristä tunnetta pois kehostani, ja itkeä vain vähän."

"Tärinä on esimerkiksi purkanut kehollisia jännityksiä ja tunteita. Olen oppinut tuntemaan oman kehon, sisäisen energian ja TRE on vahvistanut kehon ja mielen yhteyttä sekä rauhoittanut kehollista ahdistusta. Selkäkivut ja vatsavaivat on alkanut parantumaan."

"TRE:stä on selvästi tulossa minulle keino rentoutua ja rauhoittua ja olla läsnä itseni kanssa hektisen arjen keskellä."

"Ohjaajan aurinkoinen olemus ja lämmin läsnäolo on tehnyt olon täristessä tosi turvalliseksi. On tullut nähty olo, ja sellainen tunne että saan olla juuri sellainen kuin olen."

"Ohjaaja on ihanan empaattinen ja omistautunut harjoituksen ohjaamiseen ja tilanteen hallitsemiseen. Tuntui turvalliselta, kun ohjaaja käy välillä tarkistamassa ja kyselemässä olotilaa."

"Tämä tärinän ja säpsähdysten hyväksyminen on antanut itselleni luvan sallia itselleni ja muille vapautta ottaa kokemukset vastaan sellaisina, kuin ne ovat."

"Aliisa on ihanan rauhallinen, läsnäoleva ja valoisa ohjaaja."